0

A női vágy más!

Néhány félreértésnek érdemes elejét vennünk! Kijelenthetjük, hogy a férfiak mást értenek a “vágy” alatt, mint a nők, hiszen fiziológiásan mást és máshogyan élnek meg.

A vágy keletkezése

A férfiak esetében a szexuális vágy kiváltásához elegendő egy izgalmas látvány. A férfiak sokkal érzékenyebbek a vizuális ingerekre. Emancipáció ide vagy oda, amiben biológiailag különbözünk, abban egyenlőek lehetünk, de egyformák nem.

Esetükben a vágy megjelenéséhez sokkal kevesebb is elegendő. És – ahogyan az ábrán is látjuk – ez a vágy bizony gyorsan és lendületesen nő, hamar eléri a magas érzület szintjét. A férfiak kevesebbtől és könnyebben magasabbra jutnak.

Ritka (és szerencsés?) kivétellel a nők többségének taktilis (tapintásos, érintéses) ingerre és/vagy megfelelő jelentésre, szituációra van szüksége a vágy kialakulásához. És az így kialakult vágy lassabban indul a csúcs felé, azaz hosszabb ideig van szükség a kiváltó inger jelenlétére. (Azaz praktikusan a simogatásra vagy arra, hogy “agyban” jelen legyen a hölgypartner).

Milyen lehet egy napig férfinak lenni?

Hogy a hölgyek ezt ki tudják próbálni, ahhoz az izgalmi görbe megfelelő magasságáig kell őket eljuttatni – majd, még a beteljesülés előtt- egy búcsúcsók kíséretében szép napot kívánva engedni őket elindulni munkahelyükre.

Az a nap más lesz, mint a többi. Az ingerületi fázis lassabban fut fel, de lassabban is tér vissza nyugalmi helyzetébe. Így a felizgatott állapot tovább tart, mint férfitársainknál.

admin

Leave a Reply