A pedofília rossz, értem?

Hogypersze biztos mindent meg lehet érteni…

Hát nem!

A gyilkosságot sem, a bántalmazást sem. És a pedofíliát sokszorosan nem. Azt se tudja az ember lánya, hol kezdje a miértjeit.

Kezdjük úgy, ahogy a pedofilok “védekeznek” és menjünk sorban.

  • A gyerek akarta.

Egyrészt NEM akarhatta. A gyerek még kicsi, függ a felntt szeretetétől vagy státuszától, és egyébként is: gyermek. Nem ért a szexhez, nem tudja, mit miért és hogy miaz.

ELEVE az, aki bármit csinál, ami nem konszenzuális a szexben, bármely pontján, az egész egyszerűen rossz ember. Érző lényként érdekes módon egyetlen ép ember sem csinál olyat a szexben, ami nem közös,kölcsönös akaráson alapul.

És, ahogy mondtuk, de ennél jobban nem fejtettük ki: a gyerek NEM egyezhet bele. Már itt, ezen a ponton véget kéne érjen mindenki fejében a gondolatmenet.

  • a gyereket máshol nem szeretik, csak ő.

A gyereknek – ha tényleg nem szeretik (??)- jó, ha valakitől szeretetet kap, kötődést tanul.

DE!

Az a szeretet Apai/Anyai. A szexuális részt ez NEM magyarázza.

Ezt nézzük már meg kicsit máshonnan is: egy felnőtt mentorál egy felnőttet. A mentor gondosodik, terelget, a mentorált elfogadja. Sőt, kötődik is.

DE ha a mentor ezt szexuális érintkezés lehetőségének fogja fel és “félreérti” a jeleket, nos, ez még felnőttek között sem okés.

Akinek segítenek, az egyszercsak egy csapdában találja magát. Valami másféle közeledés is érkezik. Egy ponton fel is fog csattanni valószínűleg. De -ugyebár- függő helyzetet vállalt. Mert azt mondták, nem ez az ára. A tálentuma, a képességei, jószándék, stb. És egyszer csak jön a “számla”, mondván: dehát eddig is eről volt szó!

Deeehogy volt. Akkor randival kezdődött volna, meg virággal, ilyesmi és később lehet, hogy támogatja az ember a párját, ha már, ugye, egy pár. Ki gondolhatja őszintén azt, hogy “á, ezek a lépések felcserélhetőek…ezt ő is tudta, hogy ez olyan kapcsolat…”. Nem tudta.

  • kicsike volt a korkülönbség és már amúgyis majdnem betöltötte a (tetszőleges szám) életkort.

Igen. Te is lehetnél ember. De csak majdnem.

Szóval: persze, szeresd a gyereket, ha tanítod. De ne szexelj vele. Ne szexelj gyerekkel. És ha a szeretetedben észleled, hogy egyéb elemek is tarkítják, akkor menj onnan. El a gyerekek közeléből. Ne áltass senkit, ha ilyet tudsz érezni gyerek iránt, akkor ne légy közöttük. Eleve!

Mert a felnőttek nem éreznek ilyesmit gyerekek iránt. Hidd csak el, ez nem egy világméretű összeesküvés. Ez az érzés nem oké.

Menj onnan. Menj a gyerekek közeléből.

De persze senki ne mondja azt, hogy erre magadtól még nem jöttél rá az évek alatt…szóval nem véletlen vagy ott, ahol vagy. És ez, komám, ez már eleve elmond rólad mindent. Hogy ott maradsz a közelükben, noha vágyat tudsz érezni egy GYEREK (!!!!) felé. Már ez aljasság. Hogy ottmaradtál.

Azt meg sehogyse lehet megmagyarázni, ha még ezután hozzá is érsz bármelyikhez.

A hátára se tedd a mancsod egyetlen gyereknek se!

Ez ennél semmivel sem bonyolultabb.

admin