0

Nagyváros-kisváros és a szex- A nagyvárosi nők imádják az orális szexet?

Nagyváros-kisváros és a szex- A nagyvárosi nők imádják az orális szexet?

Sokan azt hiszik, hogy a vidéki és a városi emberek életformájukból fakadó különbségeik mentén, mentalitásukban is különböznek és hogy markánsan megragadhatóak a különbségek, ám hogy ez igaz vagy sem, illetve ha igen kinek a javára szólnak a különbségek a Szextesztből kiderül

Mit mond a Szexteszt?

Speciális helyzet állt elő a Szexteszt kisvárosi-nagyvárosi adatértékelése közben, ugyanis az erre vonatkozó kérdések nem csak a nők felé irányultak, ám a kisvárosi férfiak életkor szerint annyira megoszlottak, hogy nem lehetett őket bevonni az értékelésbe.

Így az értékek és a megállapítások ebben az esetben szándékunkkal ellentétben csak a nőkről szólnak.

Faluszex

Tény, hogy a vidéken, falun élő nők körében több a hosszabb kapcsolat és több a házasság. Vagyis első hallásra konzervatívabbnak tűnnek. Ám ha azt állítjuk, hogy ugyanannyi biszexuális és homoszexuális nő lelhető falun, mint bárhol máshol az országban, akkor máris árnyaltabbá válik a kép.

Újabb csavarként azt látjuk, hogy magasabb arányban fordul elő az alacsonyabb iskolai végzettség a falusi nők körében. A 30 év alatti kitöltőkhöz képest kevesebb az idősek aránya, (ez valószínűleg az internet felhasználással van összefüggésben) de több a vallásos, gyakorló hívő.

Melyek a legerősebb jellemzők?

Korábban vesztik el szüzességüket a falun élő hölgyek: többen vannak azok, akik 13-17 között, kevesebben, akik 18 fölött.

A korai szüzesség elvesztés ellenére a falusiak 40%-ának 4-nél kevesebb szexpartnere volt. A fővárosi nőknél ez a szám 24%.

A bekövetkező szex mennyisége megegyezik, ám a vágyakozásban eltérnek a falun élő nők, ők 5%-al kevesebb szexre vágynak (hetente többszöri szex esetében).

A városban gyakoribb, hogy az első szexualitáshoz kötődő élményt a pubertás kor előtti időre datálják a kitöltők. A faluban 80% jelölte, hogy 13 éves kora utáni az első ilyen élménye, városban csak 65%

A vidékiek hűségesebbek?

Szívesen állítanánk, hogy igen, de az igazság az, hogy a jelenlegi partner megcsalásában nincs különbség, a korábbit kicsit gyakrabban csalták meg a városban, de nem sokkal, alig 5-6% a különbség.

A falusi hölgyek ugyanannyira nyitottak a nyitott kapcsolatra, mint a fővárosban.

Megcsalás esetén kicsit szigorúbban ítélnek, 4%-al jellemzőbben hagynák el párjukat megcsalás esetén. Cserébe partnereik ugyanannyira ítéli megcsalásnak azt, amit ő is, vagyis a hűségről való vélekedés megegyezik, és ugyanúgy gondolkodnak a házasságról is.

Az azonos neműről szex-fantáziálás falun 38%, fővárosban 52%, ám falun 15%, fővárosban 28% létesített már szexuális kapcsolatot azonos neművel.

Nincs különbség a különleges szex-helyszínek kiválasztását illetően, falusiak, fővárosiak egyaránt szeretik a különleges helyszíneket.

Az azonban egyértelműen látszik, hogy a falusi hölgyek kevésbé merészek jó néhány területen:

  • A falusi hölgyek kicsit jobban pirulnak, ha különleges kosztümről van szó, de csak enyhe a különbség, alig 7%.
  • Az anális szex népszerűségét illetően nincs különbség, de az erotikus felvétel készítésére kevésbé vállalkoznak.
  • A hármas szex is háttérbe szorul, igaz csak 9%-al.
  • A szado-mazo és a szolga főnök szerepjáték népszerűsége a fővárosban 5% és 10%al magasabb.
  • A közösen használt vibrátor és egyéb eszköz is kevésbé népszerű.
  • Falun 12%-al kevésbé fontos az orális szex.
  • 10%-al irritálóbb a partner direkt utasítása.
  • 8%-al ártalmasabb a szex szerelem nélkül falun.
  • 10%-al többen szégyellnének segítséget kérni szex-zavar esetén.
  • 12%-al többen jelölték, hogy előfordulhat egy jó párkapcsolatban is az, hogy nem jó a szex évekig.
  • 6%-al gyakrabban térnek ki a szex elől a nők.
  • 10%-al kevésbé népszerű az egyéjszakás kaland.
  • Sokkal ritkább az önkielégítés.
  • 5%-al gyakoribb, hogy maszturbálás közben a partnerükről fantáziálnak.
  • 8%-al ritkább a mindkét típusú orgazmus.
  • Egyformán elégedettek a szex felvilágosultságukkal.
  • 10%-al többen jelölték, hogy az orális szex megalázó, és ugyanennyien, hogy az anális is az.
  • Az orgazmus megjátszása is gyakoribb 4%-al.

A fővárosban és a falun élő hölgyek egyformán elégedettek szexuális felvilágosultságukkal, és valóban a számokban mérhető különbségek nyilvánvalóan nem a szűkebb információ hozzáférés miatt láthatóak. Sokkal inkább lehet köze a szocializációhoz valamint ahhoz, hogy szűkebb közösségben, ahol jobban rálátnak egymás életére az emberek kevésbé vállalhatóak fel a szélsőségek. Nyilvánvalóan más a megítélése a szexuális eszközhasználatnak, és az önkielégítésnek falun, mint a fővárosban, pedig e két dolog természetes megközelítése nélkül nagy valószínűséggel nagyobb kanyarokkal teszik meg a vidéken élő lányok a gyönyörhöz vezető utat. Nem véletlen, hogy kevesebb orgazmus születik és kicsivel nagyobb az orgazmusról való füllentések gyakorisága.

Elgondolkodtató a segítségkérés is. Azt látjuk, hogy 10% kal több azok aránya, akik nem kérnének (nem is kérnek!) segítséget komoly szexuális probléma esetén (se), miközben gyakrabban térnek ki a szex elöl, és jóval kevesebben okoznak örömet saját maguknak.

Megalkuvóbbak: többen gondolják, hogy lehet jó a párkapcsolat, jó szex nélkül is, cserébe kevésbé népszerű az egyéjszakás kaland.

Mi következhet mindebből? Talán nem kell nagy megállapításokat tenni, tekintve, hogy a lakóhely nagyon sok esetben egyáltalán nem befolyásolt a szexen belül jelentős területeket, ráadásul a lakóhely egyre kevésbé jellemző adat, nagy a vándorlás városról falura és fordítva.

Ám mégis…. A számok alapján talán vonja le mindenki a megfelelő tanulságot, és ha a saját életére tudja vonatkoztatni azt, akkor tegyen érte vagy ellene.

De talán nem árt némi csemege a szexsajtóból:

A csikló gyönyöre

A női gyönyör változatos lehet, és jó ha észben tartjuk, hogy némely kijelentéssel ellentétben: minden orgazmus egyenlő értékű….. akár testen belül, akár „testen kívül” születik….

A felmérések azt bizonyítják, hogy a nők jelentős része a csiklóján keresztül hamarabb és gyakrabban jut orgazmushoz, mint a hüvelyén keresztül, a behatolással is járó aktus során.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az eszeveszett élménynél zavaró lehet a férfi jelenléte, csak azt, hogy férfipartner nélkül is csúcslehetőség a csikló gyönyöre, illetve a magas szám arra is felhívja a figyelmet, hogy soha nem szabad alábecsülni az erotikában a külső, a behatolástól független területeket.

Természetesen a csikló orgazmusáért is dolgozni kell, nem jön létre csak úgy egy-kettőre, és ha jót akarunk magunknak, akkor hosszas, gyakorlattal és gyönyörrel teli tanulóidő után, szégyenkezés és pirulás nélkül adjuk át a megszerzett tudást- a konkrét fogásokat és technikát-kedvesünknek, hiszen ki ismerhetné jobban a gyönyör fészkét a testünkben, és a kéjhez vezető utat, mint mi, saját magunk? És az csak öröm, hogy biztosan tudjuk, a női testen, testben minimum kettő (de lehet több aktivizált, beindított kéjpont is) örömközpont működik, és ebből az egyik, a legkézzelfoghatóbb, a leglátványosabb a csikló.

Térkép a csiklóhoz

Lehet, talán közhely-de tekintve a fórumozók jelentős részének téblábolását ezen a területen- talán mégsem felesleges definiálni-és elhelyezni térben a csiklót. Tehát mi is az a csikló?

A csikló messze nem az-az ici-pici csúcs, ami a szeméremajkak között szerényen megbújik. A csikló egy legalább akkora méretű szerv, mint a pasik pénisze (és tulajdonképpen annak is felel meg), csak nem kifelé, hanem a test belseje felé terjed. A legegyszerűbben úgy képzelhető el, mint egy körülbelül 10-13 centiméter magas piramis, amelynek csak a csúcsa látható, a fokozatosan szélesedő szerv belső része pedig a hüvely és a hasfal között helyezkedik el. Szinte rásimul a hüvelyre és nem mellesleg ahol a hüvely és a csikló találkozik ott lelhető fel a G pont, amely létező hely, csak éppen kevésbé kézzelfogható, mint a csúcsával incselkedő csikló.

Vagyis egy meglehetősen méretes szervünkről van szó, amelynek minden millimétere alkalmas a gyönyörre, bár a konkrét ingerlésre alkalmas része (a látható része) egy ujjbegynyi kis hegytető a szeméremajkak felső találkozásánál…. Ám az a hely, kétségtelenül a női test egyik legizgalmasabb pontja.

Incselkedés és cselekvés

A csikló ingerlésének számtalan módja adott, és nagy veszteség lehet számodra és partnereid számára is, ha nem keresed lelkesen (egyedül vagy pároddal) az orgazmushoz vezető fogásokat.

Mielőtt incselkedésbe bocsátkoznál azonban a saját csiklóddal, érdemes kitapintani, vagy akár egy tükör segítségével meg is tekinteni, hogy…. van e rajta sapka…. Ezt persze nem így hívja a szakma, hanem bőrredőnek, vagy „fitymának”, ugyanis az a helyzet, hogy a csikló fölött akad egy kis bőrsapka, amit ingerlés közben vagy felhúzol vagy sem.. attól függően, hogy mennyire vastag és erős az a bizonyos bőrredő. Ha nagyon vastag, előfordulhat, hogy pontosan amiatt nem jutsz eléggé intenzív érintésekhez (a pasid nyelve például elkophat, még sem élvezel el), más esetben pedig éppen a bőrréteg védelmére van szükség ahhoz, hogy ne legyen túl éles az érintés, a dörzsölés, a szívás. A lényeg, hogy próbáld ki sapkában.. és anélkül is, mikor mi a nagyon jó neked.

A kényelem eszköze: a vibrátor

A csikló izgatásának legelterjedtebb külső eszköze a vibrátor, amelynek ezerféle változata kapható. És bár redőtől függetlenül annyira erős (a leggyengébbre állított fokozat is), hogy tuti lesz a gyönyör, ám egy hatalmas hátránya lehet a gyakran alkalmazott kéjgépnek: vagyis egy idő után hozzászokik a csikló a kényelemhez (és az ujjaid is ellustulnak) és meg se rezdül majd, (vagy csak sokkal nehezebben) ha egy sima, eszköz nélkül aktus során a kedvesed a nyelvével, vagy az ujjaival kényeztetné azt. Az eszköztelen gyönyörhöz ugyanis idő kell….. és míg a vibrátoros orgazmus akár pár másodperces rezgés alatt is a magasba repíthet, a szervezeted és az idegrendszered elfelejt lépésről-lépésre megdolgozni a gyönyörért. Magyarul, időd sem lesz felizgulni, az izgalmi állapotot ki és fenntartani, majd felsétálni a csúcsra, mert helikopterrel kerülsz a hegytetőre. A kedvesed meg matathat rajtad órákig, ha lemerül az elem a kütyüben, mégsem garantálhatod majd a sikert.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy soha ne használjatok vibrátort, csak arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a gyakran alkalmazott vibrátor képes átszoktatni a szervezetet a gyors, kényelmes gyönyörre. Ha mégis használtok, akkor azt aktusonként csak néhány másodpercre vessétek be, mint egy ingernagyágyút, hogy segítsétek a kéz vagy a nyelv munkáját, ám a nagyjelenetet hagyjátok meg a másik puszta, érzéssel, erővel és élettel teli érintésének…..

Mi történik csikló orgazmus közben?

A megduzzadt, feszes, szinte kicsattanó csiklóból és szeméremajkakból hatalmas sebességgel kiáramlik a vér, miközben a csikló szemmel nagyon is jól látható módon pulzálni kezd. A csikló hegye kiemelkedik, lesüllyed, kiemelkedik… a szeméremtest is ugyanígy dolgozik, és részt vesz a mutatványban…Egyébként, ezt nem lehet eljátszani, vagyis ha egy pasi igazán kíváncsi kedvese gyönyörére (és erre nyitott a párja is), simán megfigyelheti a kéj el nem játszható valódi lüktetését, a gyönyör folyamatát.

„Nekem az első élményem tesi órán volt, kötélen kellett felmászni és a feléig is alig értem, amikor éreztem, hogy lüktet és bizsereg a combom között minden. Alig tudtam lejönni. Aztán megtanultam, hogyan érhetem el kézzel, hogy orgazmusom legyen. De az első véletlen volt. És óriási élmény.”

„A párom keze kell nekem. Van vibrátorom is, és néha, ha ő távol van, akkor elő veszem…. De nincs „bizalmas” viszonyom a vibrátorral, nem adtam nevet neki, nem becézgetem. Ha használom, csak a szex kell nekem….a csiklómon keresztül érek fel leghamarabb, és legbiztosabban a csúcsra.”

„ Én akár hüvelyen, akár csiklón keresztül élvezek el, nekem a párom testére, a becézésére, a mozdulataira, az ölelésére van szükségem. Persze lehet nélküle is… vannak ujjaim, tudom, hol érintsem magam….. de aligha van annál bensőségesebb pillanat, mint amikor a tenyerében dédelgeti a gyönyöröm….”

Van akit nem zavar, akad akit fellelkesít, ahogy párja pornószínésznőket meghazudtoló módon bravúroskodik a játékszerrel az ágyban, és persze olyan férfi is akad, aki egy cseppet sem rajong a vibrátorért…Láthattuk, falun kicsit kevésbé népszerű, az pedig még nehezebb helyzet, ha a hölgy a partnerével együtt szeretné kipróbálni.

De lássuk, mire szolgálnak a rezgő játékszerek:

Vihar a vibrátor körül

Gondolhatjuk persze, ilyenkor talán az a baj, hogy nem közvetlenül a pasi-gyönyört szolgálja az elmés kis eszköz, de tudjuk, a férfiak is azt szeretnék, hogy nagyon jó legyen nekünk, így elutasítás esetén a választ egészen máshol kell keresnünk, hiszen a szexuális játékeszközök használata körül valami egészen sajátos gondolkodás alakult ki hazánkban. Sokan céltudatosan a gyönyör elérése miatt vetik be, pedig inkább a szexuális élet játékosabbá, színesebbé, izgalmasabbá a kéjhez vezető út akadálymentesítő eszközének kellene tekintenünk, és a szexuális játszadozás során meghagyni a főszerepet annak, akit illet: a másik testének.

Ugyanakkor a vibrátor magányos használata nagyon hasznos lehet, hisz a női orgazmuskészség nem készen kapott, gyakorlás által növelhető, amiben a vibrátor zavartalan segítség lehet.

A férfiak számára a vibrátort birtokló nő egyenlő a nagy szexuális étvágyú partnerrel, így van jelentése ennek is a kapcsolatban. Az, hogy a vibrátor nem kerül elő ilyenkor párban, csendben pihen a fiókban, üzenheti azt is: „Ha Te itt vagy, természetesen ő a második!”.

A páros használat nem szokványos. Vannak férfiak, akik szeretik „vállalni a felelősséget” a nő orgazmusáért, és ebbéli feladataikban nem kérnek segítséget. Van olyan is, akinek tetszik a látvány, melyet oldalról ritkán figyelhet meg anatómiai okokból – ők kedvelik a vibrátor látványát filmeken, de jó részük nem elég felszabadult ahhoz, hogy a kapcsolatba illessze az eszközt. Van, aki pornófilmekből ismeri és a megalázó, nőket eszközként kezelő filmek hatására kedvesével nem használja. És van olyan is, aki egyszerűen csak zavarba jön, ha játékosabbá, élettelibbé válik a megszokott séma. A szex vibrátorral kicsit kilóg a megszokott rutinból, reakciókat igényel, tekintetváltásokat és kommentárt. És sok egyéb vélemény ismert, például a féltékenység egy másik, talán nagyobb szerszámra, csak egy a kimaradtak közül.

A vibrátorhoz tehát ki-ki másként áll hozzá. Egy biztos: önmagában egy eszköz csak egy tárgy marad, nem lehet záloga egy minőségibb szexnek, és ha bármelyik félnek kellemetlenséget okoz, többet árt, mint használ. De a megváltozott, sémát változtató szituáció mindkét fél nyitottsága esetén egy kis ablaknyi esély arra, hogy aznap máshogy nézzenek és beszéljenek a felek az ágyban.

Íme az eltérő vélekedéshez néhány példa:

Az adakozó

Akad olyan férfi, aki azért kedveli a vibrátort az ágyban, mert egy ideig ez volt az egyetlen, lehetséges módja annak, hogy párja kéjhez jusson. És ő nem akarta ettől megfosztani kedvesét.

Péter 35 éves, műszerész

„Zita imádta, imádja a szexet, de amikor összekerültünk, hamar kiderült számomra, hogy a erotikus lelkesedése mögött sokkal inkább szerelem és szeretet lapul, mint a valódi gyönyör vágya. Egy kettőre nyilvánvalóvá vált, hogy bár izgalomba jön és akarja is velem a szexet, a kezem és a nyelvem kevés ahhoz, hogy felérjen a csúcsra. Sokat beszélgettünk, mertem kérdezni és elmondta, hogy tulajdonképpen olyan sokat volt pár nélkül, hogy egész egyszerűen rászokott a vibrátorra, és hogy a teste a vibrátor rezgéseire indul be igazán. Először meglepődtem és bevallom őszintén, kellemetlen volt számomra a tudat, hogy én „kevés vagyok”. De aztán felülkerekedett a „műszaki énem” és nem került nagy erőfeszítésbe összehasonlítanom a vibrátor percenkénti impulzusszámát azzal, amit én tudok teljes erődobás mellett produkálni. Egy kérésem volt: ne szégyellje előttem is használni, így aztán szépen összeszoktunk így hármasban…tulajdonképpen izgalmas látvány figyelni, ahogy szemmel láthatóan fokozza az izgalmát a kis eszköz. Most már időnként kiveszem a kezéből és én kényeztetem vele, olykor felváltva a számmal és a vibrátorral, és ma már nehéz eldönteni, hogy melyik inger adja a végső lökést a gyönyör előtt.”

Korlátok közt

Akadnak olyan pasik is azonban, akik idegenkednek a rezgő játszószerektől, és durcásak lesznek, ha meghallják a diszkrét zümmögést.

Attila 28 éves, könyvtáros

„Szerintem Éva direkt bosszantott azzal, hogy a legintimebb pillanatokban a fiókba nyúlt és előkapta a „vibrijét”. Egyszerűen nem értettem mi szükség van rá: erős, belevaló pasi vagyok, aki ha kell órákig is „elmolyol” a párja testén. Persze láttam, hogy élvezi, meg hogy sokkal nedvesebb lett utána és tulajdonképpen nekem lett volna könnyebb dolgom, mégis furcsálltam a dolgot. Nem is maradtunk együtt. Nekem olyan csaj kell, akinek elég a két kezem.”

Rivális az ágyban, avagy a rezgő harmadik…

Megint mások egyenesen riválisnak tekintik a vibrátorokat, és határozottan elutasítják azok közös használatát:

Imre 31 éves, autószerelő

„ Nem akarok én erről sokat beszélni, de ez az egész vibrátor dolog olyan, mintha én meg egy guminőt vinnék be harmadiknak az ágyba, vagy jobbat mondok, nem is kell egy egész felfújható plasztik-csaj, elég egy műanyag, rezgő punci…. Berakom, elélvezek, a párom meg csak nézhet, mint a moziban. Mert ehhez ő nem is kell….”

Gátlástalanul, örömmel

A pasik jelentős része azonban a fórumok alapján, ha nem is rajong a vibrátorért, értik miért lehet jó az ágyban és eszük ágában sincs megakadályozni annak használatát, vagy szóvá tenni egyáltalán a létezését. És persze akad olyan is, aki nem csak elviseli, de átveszi az irányítást és ő maga keresi meg azokat a pontokat, amelyek izgatását igazán élvezi a párja és akad olyan is, aki a közös használaton túl, időről időre meg is lepi kedvesét valami újdonsággal.

Zsolt, 33 éves ,DJ

„Most mi ez a nagy felhajtás, nekem a csajaim simán bevonták a játékba a vibrátorokat. És ha jó nekik, miért akadályoznám meg?? Nem is értem, én szeretem, ha azt látom, hogy játszik magával a csaj, ha mer nyitott lenni, ha nem szégyelli a testét és a vágyait. És használtam, használunk mi mindent, és tudod mit: imádom, amikor a nedves kis punciból előkerülnek a csillogó gésagolyók. És mi van akkor, ha rezeg valami, ha éppen attól indul be még jobban a másik? Ez az egész egy nagy játék, miért kellene nekem írni a játékszabályokat? Egyetlen esetben-közös megegyezéssel- iktattunk ki egy vibrátort, azt a szájra szíjazható kis műnyelvszerű valamit. Na az majdnem kiverte a fogaim. Na arról lemondtunk, de van más százféle, amit mindketten imádunk, a párom azért, mert fokozódik a gyönyör, én meg azért, mert ezerszeres az élvezet, ha érzem, a másiknak is jó. Nyitottság, ez a kulcsszó.”

Erotikus masszázs pasiknak?

A fórumok alapján meglehetősen nagy az elutasítása annak, hogy a férfiak testén próbáljuk ki, mire is képes a vibrátor. Akár tetszik, akár nem, a férfiak nem feltétlenül szeretnének a prosztata-masszázs örömeiből részesülni, főleg nem a mi vibrátorunk segítségével. (ám fontos tudni, hogy sincs tuti elutasítás…) Ám ha egy nyitott, valóban oldott és humorral is megáldott együttlét során a test egyéb pontjait kényeztetjük a rezgő masinával, tuti lehet a siker. És talán a férfiak is könnyebben kötnek barátságot a nők kedvenceivel, ha ők sem maradnak ki az élvezetből.

admin

Leave a Reply